VI HAR KJØPT OSS HUS!

Endelig kan jeg få sagt det – jeg og kjæresten min har kjøpt oss hus. Det er så utrolig koselig, spennende, morsomt og en stor drøm som går i oppfyllelse.

 

Huset på Frøya har vi sett på siden februar, og nå på fredag fikk vi endelig oppfylt drømmen vår.

 

Jeg gråt mange ganger på fredag, av ren glede. Det var en stor opplevelse å ta det steget med noen. Jeg kjøpte min første leilighet da jeg var 25 år, men dette var større. Nå har jeg leid ut min leilighet i Trondheim, og nå satser jeg fullt og helt på kjærligheten og det jeg har drømt om i et helt år. Jeg skal bo med MIN familie, i VÅRT hus, ikke så alt for langt unna der jeg er oppvokst (selv om det er på en annen øy, så er det bare noen minutter unna med båt).

 

Jeg har aldri greid å sett for meg at jeg skulle flytte fra Trondheim. Aldri. Men det har tydeligvis noe med kjemi å gjøre. Man kjenner tydeligvis veldig godt når brikkene faller på plass, når man møter den rette, som det så fint heter. Aldri i livet om jeg hadde turt å gjøre det her om jeg var litt i tvil. Alt føles så rett. Så trygt. Så ekte.

 

 

 

Vi feiret på fredag. Jeg var helt utladet. Eksamenslesing, flytting også nervene som kommer i slike situasjoner. Det var ikke bare bare. Men så deilig det var å føle på en seier.

 

Å skulle flytte og satse, kjenne på at jeg starter på en måte på en ny reise. Jeg har en bachelor innen markedsføringsledelse i boks 3. juni. Også det her.

 

I januar i år så jeg frem til juni, når jeg skulle reise til Italia eller Spania å feire at jeg hadde fullført en bachelor, en gave til meg selv. Når ikke det ble noe av, så skal jeg innrømme det at et huskjøp topper alt som den ferien måtte innebære. Dette er for min del noe av det største valget jeg har tatt. Skummelt? Ja, om jeg tenker over alt som kan være skummelt med det. Men jeg er så sikker. Hva har jeg å tape? Ingenting.

 

Nå legger jeg bak meg seks år med studiet, og nå kan jeg komme tilbake til en hverdag med jobb. Ingen studier. Den følelsen tør jeg ikke tenke på. Magisk. Rett og slett.

 

Og bare for å nevne det, så er det nå et hus på Ansnes til salgs. Så det er bare å løpe å kjøpe, eller ta kontakt for mer informasjon.

 

 

-Randi Annette-

4 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg