Wondernail. Jeg lekte meg med alle tre. Se hvordan.

Først og fremst vil jeg si at jeg savner min sponsor, Ann-Kristin som driver Nail Beat. Da fikk jeg alltid fine negler som holdt lenge. Men, i og med at vi begge har ferie etter hverandre, ble det så jeg tok av og ikke la på ny shellac. Da fikk jeg muligheten til å leke meg litt. Det ble ikke så bra da jeg aldri har ro i ræva, for å si det rett ut, til å la det tørke. Jeg må holde på med noe. Spilte forsåvidt kort da jeg la på negllakken og resultatet ble også deretter. Litt ujevnt da jeg kom borti neglene før de rakk å tørke. Men, det ble litt rosa på alle neglene, men da i ulike nyansene. 

 

Dere ser under hvilke farger jeg brukte.

Pink is the real thing!

 

 

Tommel, pekefinger og langefiner er lyserosa, så ser dere at ringfingeren har en litt dypere rosa og lillefingeren mørkerosa.

Å tåneglene mine er nøyaktig det samme, men siden jeg ikke liker å ta bilder av føttene mine, så får dere greie dere med en beskrivelse. Regner med dere setter stor pris på det også.

Det er gøy å leke seg med farger. Spesielt når de uansett må taes vekk etter noen dager. Men, denne lakken er kanskje den beste når det kommer til holdbarhet. Ellers sverger jeg veldig til shellac, da det er en drøm med tanke på at det holder i tre til fire uker. Da snakker vi kvalitet da.

 

Det er skikkelig fint med disse tonene på neglene når man har fått litt farge. Med den aller lyseste vises brunfargen skikkelig.

 

Å det gjør ikke meg noe, for å si det sånn.

 

 

Ha en fin kveld da.

 

 

#Shellac #Negler #lakk #Polish #Nails #Nail #Nailpolish #Wondernail #Rosa #Pink #Mote #Minmote #Hverdag #Inspirasjon #Fashion

 

-Randi Annette-

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg