Det gjør meg sprø, men jeg gir meg ikke.

Hei flotte lesere. Håper dere har en super dag så langt. Selv lå jeg lenge i sengen i dag og det var utrolig godt. Mandager er en dag jeg elsker, og det av flere grunner. Jeg starter sent på jobb, og jeg skal heller ikke trene fra morgenen av. Så det betyr at jeg har fri og muligheten til å gjøre minst mulig. Det å slappe av er veldig viktig for meg. Men, i og med at jeg også studerer, så blir det også litt matematikk på mandager. Jeg må innrømme at jeg kjenner jeg blir litt halvsprø til tider av dette faget. Det er så mye regler og rare ord på ting at jeg tør ikke tenke på hvordan dette vil gå.

Men, jeg skal ikke gi meg. Jeg skal få det til.

Jeg trøster meg med at det er snart over. Men, det blir intensivt også. Jeg begynte i desember med faget og er ferdig i Juni. Det er jammen meg ikke lenge til. Det betyr at det blir masse hard jobbing framover mot eksamen og prøver til den tid kommer. Og vi er halvveis i februar snart og det er bare å telle ned til våren. Det er så godt å tenke på. Da blir det mer tid til venner, noe jeg virkelig ser fram til.

 

Avkoblingen fra selve hverdagen får jeg igjennom treningen. Den får meg til å slappe av på en måte. Får ny energi og ny giv til det som måtte komme i min hverdag.En fin balanse, det er viktig.

 

Så selv om det det intensivt nå, og at jeg blir sånn passe sprø, så er det bare å bite tennene sammen. Gjett om jeg har fått stor respekt for studenter. Dere som studerer er utrolig flinke. Masse ros til dere.

 

Ha en super dag.

 

-Randi Annette-

 

 

 

4 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg