Fra ensom til……..

Jeg hadde kanskje ikke den gode dagen i dag. Den dagen der alt starter med et smil og at jeg har så mye å se fram til. Det ble heller å kjenne på en forferdelig ensomhet.

 

Fra ensom til….

 

Jeg greide å snu det til noe positivt og jeg er hoppende glad over det. Jeg møtte en god venn og vi dro på kafe, gikk oss en lang tur og avsluttet det hele med å ta noen bilder av meg. Det ble også laget en film av da jeg trente i en trapp der jeg tok pushups med et klapp i mellom hver.15 stk totalt – fornøyd med det. Videoen finner dere på min instagram, @Randiae.

 

Treningsjakken er sponset av Brazfit

 

 

Det ble enda bedre da jeg kom meg på trening. Jeg hadde ikke noe motivasjon da jeg var kjempe trøtt etter å ha vært våken siden klokken seks i dag og ikke minst av å ha reist med en buss i fire timer der jeg våknet hele tiden og ikke fikk godt nok med søvn. Men, treningen gikk veldig bra – faktisk overraskende bra. Så det er godt å kjenne at kroppen ikke har tapt seg selv om jeg har spist masse usunt og trent minimalt. Kanskje det var akkurat det kroppen trengte.

 

Nå ser jeg fram til å legge meg om litt og ikke minst komme meg på jobb og se mine hyggelige medarbeidere i morgen. Og kundene mine –  så klart. 

 

Ny dag og nye muligheter. Det liker jeg.

 

#Instagram #reklame #sponset #Brazfit #trening #Helse#juli #sommer #sommerferie #venner #familie #Motivasjon #Inspirasjon #tips #hverdag #blogg

-Randi Annette-

4 kommentarer
    1. Noen dager er tyngre enn andre, men det er herlig å ha den egenskapen å kunne snu vonde og kjipe dager til positive dager 🙂 tommel opp til deg 🙂
      Trening gjør godt ja, å kjenne at en lever og få brukt seg litt.

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg