hits

JEG TRENGER SÅRT EN FOTOSHOOT

Nå er jeg virkelig i en situasjon der jeg trenger en ny fotoshoot. Det er nå jeg gransker hver mappe på daten min for å finne bilder jeg ikke har brukt enda. Eller bilder jeg har brukt, men som jeg redigere på ny. Jeg fant et bilde ifra da jeg var modell for NMP-FOTO sent i januar i år. Hun er skikkelig flink.

 

Jeg tenkte at dette var et fint bildet å bruke i et innlegg som handler nettopp om fotoshoot.

 

 

 


Foto: NMP- FOTO (Nandita Myre Paulsen).

 

Fotoshoot krever et bra lys og ikke minst tid. Variert stil, gjerne med ulike klær og frisyrer. Og akkurat det har jeg ikke funnet tid til enda. Eller, jeg har kanskje ikke prioritert det i min hektiske hverdag. Men nå ser jeg at jeg bare må finne tid til det, noe jeg håper jeg kan få gjort noe med om ikke så alt for lenge. Med mindre det dukker opp en fotograf som trenger en amatørmodell. Det har faktisk skjedd meg noen ganger.

 

Ellers håper jeg dere har en fin fredagskveld.
 

 

#foto #fotograf #modell #Trondheim #fredag #Helg #fotoshoot #shoot #photo #photoshoot #profilbildet #vildet #fotografi #inspirasjon #Opplevelse

.-Randi Annette-

4 kommentarer

Victoria Larsen

17.03.2017 kl.23:18

Jeg ønsker deg en fin fredagskveld :-)

Randiannette

18.03.2017 kl.08:06

Victoria Larsen: Tusen takk <3

http://hevhodet.blogg.no/

18.03.2017 kl.03:34

Så utrolig fint bilde av deg :) Ønsker deg en fin og god helg <3

Randiannette

18.03.2017 kl.08:07

http://hevhodet.blogg.no/: Takk for det :) :)

Skriv en ny kommentar

Randi Annette

Ei jente på 29 år. Dette er en god og hyppig oppdatert blogg om trening, kosthold og ernæring. Følg meg gjerne på min instagram (randiae), og facebookside. Send mail: Randia.enge@gmail.com Håper dere får nytte av denne bloggen :-)

Dette designet er laget av karoe.blogg.no