Nå har jeg blogget i 1 år. Å når jeg ser 1 år tilbake, skal jeg si jeg er meget fornøyd.

Jeg har trivdes med å blogge og det å trene og prøve ut ulike oppskrifter på sunnere mat.

Det som er så gøy er at jeg blir selv motivert av å lese bloggen min selv. Da mener jeg av det jeg startet med å skrive. Det er ikke så mye som har forandret seg, å det er bra. Jeg skrev mye om trening og jeg trente mye, som jeg også gjør den dag i dag. Da er det en grei måte å holde motet oppe, for har tross alt holdt på slik i 1 år.  Se bare her, 1 år tilbake.  http://randiannette.blogg.no/1336390568_trening_blir_du_motiv.html

Også denne linken er motiverende.http://randiannette.blogg.no/1336916164_mitt_treningsprogram_.html

 

Så da skal jeg være fornøyd med at jeg har klart å holdt på slik i så fall 1 år. Det er gøy. Alle opplever nedturer. Noen med at de ramler av dietter eller det å holde seg til sunn mat og andre motivasjon til å lese og studere.

Jeg har masse motivasjon med å spise riktig og det å trene masse. Men, jeg har ikke et ønske om å få dårlig samvittighet ved å spise en stor plate med stratos i helgen, å litt smågodt. Spise godt med mat og det å kose meg. Jeg lever heller sunnere i ukedagene og tenker på at jeg få i meg rikelig med næring og trener riktig for å oppnå resuiltater. Det å unngå skader og det å holde seg frisk og rask. Spesielt da i og med at jeg jobber som frisør. Det å ha en sterk rygg og være vant med å utsette kroppen for tøffe og tunge treningsøkter, det hjelper på.

 


Bildet er i fra februar da jeg var i syden i år. Skikkelig cardi økt.

 

Jeg har nå i en liten periode blitt litt matlei. Ikke lysten på noe og kommer ikke på noe å lage. Da er det greit å lese de flotte bloggene som er der ute for å bli inspirert. Mange flinke folk der ute.

Her sitter jeg på en søndag å har så utrolig lyst på noe smågodt. Gummi greier eller sjokkis. Men, har klart å holdt meg rolig og ikke gått ut døra.

For det er nemlig ikke synd på meg. For har vell spist nok godis for hele uka som kommer. Men, så er det snart helg også da 😉

 

Blir du motivert av noen mat eller treningsblogger der ute? Gjerne kom med tips 🙂

 

-Randi Annette-

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg