Baconsnurret kyllingbryst med pepperrot og smør.Lørdags-DIGG!

Her snakker vi lørdagskos på høyt nivå. Å her kommer oppskriften for 2 personer

 

Ingredienser: 2-3 kyllingbryst, bacon i lange remser (2-3 remser pr bryst), 50 gr bremykt, 1 Ss pepperrot på tube, potetmos med gressløk (velg den potetmosen du ønsker), salt og pepper. (krydre godt).

 

Slik gjør du:  Forvarm ovnen på 180 grader. Bland sammen smør og pepperrot og fordel dette inni kyllingbrystet som anvist på bildene over.
Surr bacon rundt og legg de i en smurt ildfastform, eller på en stekeplate. Krydre med salt og pepper. Sett formen på midterste rille i ca 40-50 minutter. Dette må du se an selv ut i fra hvilken ovn du har.

 

Her er oppskrift på hjemmelagd potetmos ——>  Potetmos

TIPS: Del 2 hvitløksfedd og legg i formen slik at det tilføres mere smak. Evt også legg noen fedd i kyllingbrystene.

 

 

Lyst til å prøve? Det anbefales 😉

 

 

-Randi Annette-

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg