Her snakker vi lørdagskos på høyt nivå. Å her kommer oppskriften for 2 personer
Ingredienser: 2-3 kyllingbryst, bacon i lange remser (2-3 remser pr bryst), 50 gr bremykt, 1 Ss pepperrot på tube, potetmos med gressløk (velg den potetmosen du ønsker), salt og pepper. (krydre godt).
Slik gjør du: Forvarm ovnen på 180 grader. Bland sammen smør og pepperrot og fordel dette inni kyllingbrystet som anvist på bildene over.
Surr bacon rundt og legg de i en smurt ildfastform, eller på en stekeplate. Krydre med salt og pepper. Sett formen på midterste rille i ca 40-50 minutter. Dette må du se an selv ut i fra hvilken ovn du har.
Her er oppskrift på hjemmelagd potetmos ——> Potetmos
TIPS: Del 2 hvitløksfedd og legg i formen slik at det tilføres mere smak. Evt også legg noen fedd i kyllingbrystene.
Lyst til å prøve? Det anbefales
-Randi Annette-