Baconsnurret kyllingbryst med pepperrot og smør.Lørdags-DIGG!

Her snakker vi lørdagskos på høyt nivå. Å her kommer oppskriften for 2 personer

 

Ingredienser: 2-3 kyllingbryst, bacon i lange remser (2-3 remser pr bryst), 50 gr bremykt, 1 Ss pepperrot på tube, potetmos med gressløk (velg den potetmosen du ønsker), salt og pepper. (krydre godt).

 

Slik gjør du:  Forvarm ovnen på 180 grader. Bland sammen smør og pepperrot og fordel dette inni kyllingbrystet som anvist på bildene over.
Surr bacon rundt og legg de i en smurt ildfastform, eller på en stekeplate. Krydre med salt og pepper. Sett formen på midterste rille i ca 40-50 minutter. Dette må du se an selv ut i fra hvilken ovn du har.

 

Her er oppskrift på hjemmelagd potetmos ——>  Potetmos

TIPS: Del 2 hvitløksfedd og legg i formen slik at det tilføres mere smak. Evt også legg noen fedd i kyllingbrystene.

 

 

Lyst til å prøve? Det anbefales 😉

 

 

-Randi Annette-

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

    Dette skjemaet er beskyttet av reCAPTCHA.
    Googles Personvernregler og vilkår for bruk er gjeldende.

Siste innlegg