En sunn dessert med en hemmelig ingrediens.

Etter en middag er det som oftest godt å avslutte med noe søtt. Jeg kom hjem fra jobb i går å da hadde jeg en plan om å slappe av og kose meg litt ekstra. Å da passer det fint med noe søtt og godt.
Jeg fant frem to poser med frosne bær som jeg kjøpte på Rema 1000 og varmet de opp i en liten kasserolle på veldig høyt temperatur i ca fem minutter, så slo jeg ned varmen helt og bare rørte godt for å fordele varmen og få de til å bli varme og gode. 

 

Etter hvert kommer det til å bli mer veske og dette blir en god saus til desserten.

 

Her ser dere en god varm herlighet med ulike bær. Men, det er jo en hemmelig ingrediens som jeg selvfølgelig skal avsløre for dere. 

 

Å det er tyrkisk yoghurt. Blander dette sammen å det blir utrolig godt. Om jeg har prøvd dette før? Nei, det ble å ta av det jeg hadde å jeg er kjempe fornøyd med resultatet.

 

Jeg synes denne var søt nok som den var, men skulle du ønske den var søtere, da er det bare å helle i litt sukrin. Å da mener jeg 1 ts. Mer enn det vil gjøre den for søt. Yoghurten gjør den søt nok, synes jeg så jeg sløyfet sukrin.
Jeg brukte bjørnebær, blåbær, bringebær og rips. 

 

Synd jeg ikke tok opp mer bær, tenkte jeg da jeg hadde spist opp. For dette var godt.

 

-Randi Annette-

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg