En forfrisekende dessert får du her, igjen.

 

Noen desserter jeg lager blir himmelsk, å andre helt ok. Slik som her om dagen var desserten helt ok. Å det var da denne. Man må ikke legge skjul på det man lager som ikke blir perfekt. Hvordan vil jeg selv fremstå? Jo, som ei som prøver og feiler. Om det er at jeg skeier ut med godsaker som folk ikke tror. Eller at jeg lager mat som ikke alltid smaker kjempe godt. Det blir aldri perfekt hver gang. Det denne desserten inneholder er friske smaker som dette.

 

Ingredienser : 1 appelsin, 1,5 ss økologisk peanøttsmør, 2 store never med frosne bjørnebær og  3 ss tyrkisk yoghurt (kan bruke natruell yoghurt eller mager kesam).

 

Slik gjør du: Skjær appelsinen i båter og fjern skallet. Skjær båtene i to. Legg de fryste bjørnebærene i en dyp skål og sett den i mikrobølgeovnen eller varm de opp i en kasserolle slik at de tiner og blir myke. Bland alt av ingredienser  i skålen og topp den med økologisk peanøttsmør.

 

Denne hadde blitt perfekt for meg dersom jeg hadde andre bær i tillegg. Kun bjørnebær var ikke noe for meg. Mye friskere med rips eller bringebær i tillegg. Men, det gikk jo ned. Jeg er veldig glad i nøtter så det å få litt ekstra smak over desserten med peanøttsmør var utrolig godt.

 

Men, sjekker du ut denne linken, så finner du en hjemmelagd dessert jeg lagde for en uke siden. Den var meget god.

 

Fortell hva du synes eller om det er noe du kan tenke deg å lage selv.

#Randiae

-Randi Annette-

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg