Er det egentlig så forbaska farlig å spise det man vil, når man vil?

Det er ingen tvil om at gode resultater gir mye motivasjon. Jeg har i grunn den siste tiden, å da siden november vært litt mindre opptatt av det jeg kanskje har vært opptatt av før, men nå skal jeg ta meg skikkelig sammen å bli kjent med en ny side av meg selv. Det er omtrent fire måneder i mellom disse to bildene. Jeg er ikke den som trener så hardt når jeg er på ferie. Ikke er jeg så opptatt av hva jeg spiser heller. Å så var det denne jula. Da var jeg heller ikke noe redd for å overspise. Å da i form av sjokolade og andre godsaker. Jeg er en livsnyter som liker å skille i mellom helg og hverdag. Ferie og dagene som er fylt med rutiner. Det er slik jeg har det bra med meg selv. Ikke være hysterisk, men heller det å være bevist og det å leve i nuet. Jeg har alltid sagt til dere at jeg ikke ønsker å være innen en bestemt ramme. Det å ikke “ha lov” til å spise det jeg vil fordi en person har sagt at man da ikke får resultater. Jeg ser og opplever med meg selv at jeg får resultater. Det beviser jo bildene over. Jeg har så og si i to måneder vært veldig flink med kosthold, å de to andre, (august og desember) vært mindre flink. Altså 50/50. Vi er alle ulike så jeg sier ikke at alle trenger å oppleve det samme som meg.

Jeg har nå sagt ja til å være med i en testgruppe. Jeg brukte veldig lang tid på å svare på dette fordi jeg var usikker på om det passet meg. Jeg snakket litt med noen venner av meg om hva jeg skulle svare. Hva jeg skulle velge og om jeg i det hele tatt ville være med på denne testen.

 

Jeg sendte mail i dag, å jeg takket ja. Jeg kan si så mye som at det har med trening og kosthold å gjøre. Så får dere vente å se hva jeg har gitt meg ut på.

 

 

#Test #Program #Trening #kosthold #Sunnhet #Hysteri #Sukker #Trend #Mat #Sjokolade #Søtsaker #Overkropp #Styrketrening #Formbilder #Foto #Bilder #posere #posering #Karitraa

 

-Randi Annette-

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg