30 spørsmål dere kanskje ikke visste om meg

Det er spørsmålsrunde på gang og her får du 30 spørsmål og svar.

 

 

1. Hvor høy er du? Jeg er 162 cm

2. Hvor gammel er du om 3 år? Dette sitter langt inne kjenner jeg, men greit. 30!! 

3. Hva bestiller du på kafé? De siste gangene har jeg bestilt kyllingsalat, men er vel oftest sort kaffe.

4. Hva stod det på den siste sms’en du fikk? Ok 🙂

5. Hvor tror du at du befinner deg om 5 år? Jeg tror jeg bor i samme leilighet med min samboer, men også da med en liten baby. Kanskje en unge på 2 år. Hvem vet?! (Skummelt)

 

6. Liker du kinesisk mat? Jeg ELSKER kinesisk mat. Jeg er svært svak for vårruller.

 

 

7. Hvor lang tid bruker du på morgenen? Det varierer litt ut ifra om jeg skal vaske håret eller ikke. Men, jeg liker å ha god tid til å dusje, nyte en god frokost og ordne meg i fred og ro. Ofte så blogger jeg til frokosten også.

 


8. Hva er det beste ved å trene? Det jeg synes det er godt å bruke kroppen generelt. Men, det beste ved det å trene må være at jeg opplever at jeg behersker noe, jeg opplever mestring, jeg blir sterkere og jeg kjenner på en god følelse resten av dagen.

9. Hvilken øvelse liker du best når det gjelder styrketrening? Jeg liker mange, så det er vanskelig å velge. Men, for å nevne noen så er det knebøy, markløft, pullups og militærpress. 

 


10. Hva er det verste du gjør på trening? Det er helt klart det å løpe. Uten tvil.

11. Hva er det rareste du har spist? Det må være kenguru. Jeg spiste det i Aalborg i fjor da min samboer bodde der. Det smakte godt, men jeg tok bare en liten bit. Kunne nesten høre melodien “SkippySkippy Skippy the Bush Kangaroo SkippySkippy Skippy, our friend ever true.” i hodet mitt når jeg spiste.

12. Hva hører du på akkurat nå? Klokken på veggen som tikker. Godt ha det helt stille rundt seg når formen ikke er på topp.

 


13. Hva spiser du oftest til frokost? Jeg spiser oftest NOKA sin musli som jeg blander med Yoghurt eller melk.

 


14. Har du mange sponsorer? Ja, det begynner å bli noen. Jeg blir sponset av NOKA, Maxraptor, Harmony Life, Axis kropp og helse og Nail designe (sistnevnte fikk jeg for bare noen få dager siden).

15. Hva drikker du helst til frokost? Kaffe eller melk. Stort sett melk.

 


16. Hva liker du mest med deg selv? Jeg liker at jeg vil mye og at jeg får til mye. Pågangsmot og jeg liker å strekke meg etter nye mål.

17. Hvilken farge har du på øynene? De er mørkegrønne med en mørkeblå ring rundt. Jeg er veldig fornøyd med fargen på øynene mine. Husker jeg hadde blå og brune linser som jeg brukte noen ganger for å variere. De brune måtte jeg slutte med fort fordi folk klarte ikke å se meg i øynene. Merkelig.

18. Sover du på en spesiell side? Jeg ligger på høyresiden. Alltid.

19. Hvor lenge har du hatt kjæreste? 3 år og 7 måneder ( 17/2 stemmer det for å være 100% her).

 


20. Hvem er din beste venn? Jeg har mange gode venner, men det alltid pappa jeg ringer dersom jeg trenger noen å prate med. Vi ringes opptil fire ganger i uken <3

 

21. Hvilken farge på neglelakken foretrekker du aller helst? Jeg er veldig glad i rosa, men jeg kjøpte en fin mørk grå med litt shimmer i som jeg også er veldig glad i.

 

 

 22. Har du vært i en papirutgave av en avis? Ja, veldig mange ganger da jeg var liten da vi hadde mye igjennom skolen. Jeg var i VG i fjor når det var snakk om “Norske frisører som sex-trakasseres”. Dere finner linken her. Jeg var også på Nettavisen.no for en måned siden der to av mine innlegg ble publisert. Linken til ett av innleggene  finner dere her .

 

 23. Har du instagram? Ja, det har jeg. Den blir brukt ganske flittig også. Det er mye tips til gode styrkeøvelser der. Sjekk den gjerne ut, @Randiae

24. Har du noen fobier? Ja, desverre er jeg livredd (!!!) edderkopper.

25. Hvor lenge har du jobbet som frisør? Jeg begynte som lærling på den salongen jeg jobber på i dag som frisør og daglig leder. Startet der 17/7.2006.

26. Hvilke 3 ord vil dine nærmeste venner beskrive deg som? Snill, omtenksom og morsom.

27. Har du søsken? Ja, jeg har ei søster som blir 31 år nå i April.

28. Hva er din favorittmat? Det er vanskelig å svare på da jeg er alt spisende. Men, jeg er glad i lasagne med hvitløksbrød. Brødmat til middag er noe jeg elsker. Tacolefser, pitabrød ect.

29. Hvem tenker du på akkurat nå? Pappa. Jeg hadde gledet meg sånn til å reise hjem for å besøke han. Men, jeg ligger med influensa så jeg kan ikke dra.

30. Har du noen ferieplaner? Skal ha fri i påsken der jeg skal være hjem til pappa og mest sannsynlig en tur til Sverige.

 

-Randi Annette-

 


0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg