4 øvelser for strammere rumpe som du kan enkelt gjennomføre hjemme.

 

Jeg følte for å trene i går, men jeg kjente fort at jeg ikke var i form til å løfte stort. Derfor valgte jeg heller å trene uten vekter her hjemme. Samtidig tok jeg bilder for å vise dere de ulike øvelsene jeg gjorde. Hvor mange ganger man kjører de kan man velge selv. Jeg kjørte 10 x 3 på alle disse.

 

Her står jeg på alle fire og løfter den ene foten opp mot taket. Sparker godt opp i luften, å ned igjen til startposisjon. 10 stk på hver fot.

 

Knebøy. Starter stående å “setter” meg ned og lar trykket være på hælen. 90 grader, å eksplosivt opp. Skviser rumpeballene sammen på toppen.

 

Står inntil en vegg med begge føttene parallelt. Løfter den ytterste foten rett ut. Så høyt opp jeg klarer å samtidig ha fokus på baken. 10 på hver fot.

 

Rumpeløft/ glutenbridge. Den bruker jeg oftest å kjøre uten benk med vektstang på treningssenteret, men her hjemme ble det sofaen og uten vekter. Skviser rumpeballene når jeg er helt opp, å går rolig ned til start. Eksplosivt opp igjen.


Ferdig på få minutter. 

 

Trener du hjemme eller har du et gym du benytter deg av? Jeg trener aldri hjemme da jeg har  det meste jeg trenger nært der jeg bor. Men, formen er ikke tipp på topp. Så da må jeg ta det veldig med ro.

 

Håper dere holder dere friske og raske.

Følg meg gjerne på instagram, @Randiae 

#Hjemmetrening #Trening #sporty #Kt #Karitraa #xlife_no #xlife #Sport #Bulgarian #Gluts #Rumpe #Rumpeøvelser #Treningsøvelser #Tips #Motivasjon #inspirasjon #Betterbodies #Gymgrossisten #sportsklær #klær

 

-Randi Annette-

 

5 kommentarer

Siste innlegg