Jeg lå våken en stund under dynen i dag å tenkte ut hva jeg ville ha til frokost. Jeg visste jeg hadde kun ett egg i kjøleskapet å at det kunne by på en kamp. Neida. Vi begge er veldig glade i egg og vi hadde nok klart å delt det ene egget om det var det som var problemet. Men, jeg tenkte ut noe jeg kunne bruke det til i form av noe bakst. Det er deilig å bruke søndager på noe annet enn det man ellers spiser midt i uken, så jeg tenkte ut en oppskrift der jeg lå. Jeg var veldig ivrig på å komme igang da jeg var veldig spent på om dette fungerte i praksis. Her får dere en smakebit på mitt lille prosjekt.
Ingredienser
1 Pose NOKA sjokolade karamell musli
4 Never med store havregryn
1 SS Sesamfrø
1 Egg
Vann
Slik gjør du
Sett ovnen på 200 grader. Bland alt det tørre i en bolle og tilsett ett egg. Ha i litt og litt vann til du får den litt bløt, men ikke så bløt at den drypper. Du kan prøve med tre never med gryn fremfor fire da du mest sannsynlig vil få riktig konsistens. Fordel over et bakepapir og stryk massen utover med en spiseskje eller hendene. Stek på rist i 12 minutter, midt i ovnen. Avkjøl på risten uten bakepapir. Knekk opp i ønsket biter. Brødet skal være litt mykt.
Dette er noe jeg anbefaler alle å lage. Gode næringstoffer og et bedre alternativ til finere brød og sukkerrike frokostblandinger.
NOKA frokostbrød for de som er opptatt av helse. For jeg er nemlig en av dem.
Er du?
Lik gjerne min facebookside ved å trykke her
Instagram: @Randiae
#NOKA #Oppskrift #Helse #Frokost #Tips #Sunn #Sunnhet #Philadelphia #ost #Tomat #Fokus #inspirasjon #Nokadietten #Diett #Fitness #Fit #Grønnsaker #Reklame #Sponsor #Sponset #spinat #salat #Havregryn #axa #sesamfrø #Frø #Møllerens #Egg #protein #Proteinrik #Frokosttips #Lunsj #Motivasjon
(Dette er et sponset innlegg)
-Randi Annette-
Haha, du er jaggu kreativ 🙂 Imponert 🙂
Gry O.: Haha, jeg vet. Jeg ble veldig imponert selv. Det er lov å si det ? 😉
Ja, det er absolutt lov å si 🙂 Jeg må få lov å si at du har den eneste bloggen jeg gidder å lese jevnlig 😉 Hehe.
Gry O.: Å så kult! Nå ble jeg skikkelig glad. Tusen takk, Gry 🙂