Resultatet har kommet.

Jeg fikk en telefon her om dagen ifra legen. Han hadde svaret på MR prøven jeg tok. Jeg har i grunn glemt det litt, men det er klart jeg vart spent på resultatet av MR.  Jeg hadde en god magefølelse, og det viste seg å være en god grunn til det også, heldigvis. Men jeg blir sendt til nevrolog for mer undersøkelse. Selv tenker jeg at det ikke er noe, men jeg synes det er greit at legen sjekker litt for mye, enn litt for lite.
For dere som ikke har lest det innlegget jeg skrev om dette, så kan dere lese om det på linken her. Jeg har ikke opplevd det samme siden den gang, så jeg tror det var mye stress i nakken som gjorde det. Jeg kjente at jeg hadde vont i nakken, men det er ikke rart heller. Etter alt jeg holdt på med i desember. Flytting, jobbing, vasking, pakking. Så var det å pakke ut, jobbe, dra på Ikea og Bohus. Skru sammen møbler, rydde og prøve å få til noe som lignet et hjem til jul. Så mitt svar på dette er at det var stress som satte seg i nakken. Men, det er helt greit at det blir sjekket mer grundig.

 

 Nå er det en uke siden jeg kjente at influensaen kom snikende. Den sitter så forferdelig godt også. De sier at den sitter alt i fra en uke til to uker. Jeg tenker bare at det er bra det ikke er Mai eller Desember rush på salongen. Jeg skal til legen nå for å få sykemelding og helt sikkert ta noen blodprøver. Det er vel det de bruker å gjøre.
Det har dreid seg mye om sykdom den siste uken på bloggen. Det er ikke helt det den skal handle om. Den skal være inspirerende og motiverende, men når dagene er som de er, så blir det dessverre slik.

 

Men, jeg får gode tilbakemeldinger fra lesere om de liker bloggen på tross av denne perioden med sykdom. Det er godt å ha slike lesere. Håper dere snart får se en frisk Randi Annette.

 

 

 

#Helse #Sykdom #Influensa #Syk #Blogg #Lesere #Inspirasjon #motivasjon #MR #Fokus

 

 Lik gjerne min facebookside ved å trykke her

Instagram: @Randiae

-Randi Annette- 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg