Få oppskrift på baconsnurret kyllingbryst med mer.

Dette begynner nå å bli en stund siden jeg har laget. Det er ingen tvil på at dette var da jeg begynte å blogge, med tanke på bildene. De er ikke bra, over hodet ikke.Tror også de er tatt med mobil, men jeg synes dette var verdt å dele denne oppskriften med dere uansett.

 

 


Ingredienser

 2-3 kyllingbryst

bacon i lange remser (2-3 remser pr bryst)

50 gr bremykt

1 Ss pepperrot på tube

potetmos med gressløk (velg den potetmosen du ønsker)

salt og pepper. (krydre godt).

 

Slik gjør du


Forvarm ovnen på 180 grader. Bland sammen smør og pepperrot og fordel dette inni kyllingbrystet som anvist på bildene over.
Surr bacon rundt og legg de i en smurt ildfastform, eller på en stekeplate. Krydre med salt og pepper. Sett formen på midterste rille i ca 40-50 minutter. Dette må du se an selv ut i fra hvilken ovn du har.

 

Her er oppskrift på hjemmelagd potetmos ——>  Potetmos

Tips


Del 2 hvitløksfedd og legg i formen slik at det tilføres mer smak. Eventuelt også legg noen fedd i kyllingbrystene.

 

 

Lyst til å prøve? Det anbefales 😉

 

#Middag #Oppskrift #Mat #Kylling #Protein #Potet #Potetmos #Helse #Inspirasjon

 

 

-Randi Annette-

4 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg