Dette begynner nå å bli en stund siden jeg har laget. Det er ingen tvil på at dette var da jeg begynte å blogge, med tanke på bildene. De er ikke bra, over hodet ikke.Tror også de er tatt med mobil, men jeg synes dette var verdt å dele denne oppskriften med dere uansett.
Ingredienser
2-3 kyllingbryst
bacon i lange remser (2-3 remser pr bryst)
50 gr bremykt
1 Ss pepperrot på tube
potetmos med gressløk (velg den potetmosen du ønsker)
salt og pepper. (krydre godt).
Slik gjør du
Forvarm ovnen på 180 grader. Bland sammen smør og pepperrot og fordel dette inni kyllingbrystet som anvist på bildene over.
Surr bacon rundt og legg de i en smurt ildfastform, eller på en stekeplate. Krydre med salt og pepper. Sett formen på midterste rille i ca 40-50 minutter. Dette må du se an selv ut i fra hvilken ovn du har.
Her er oppskrift på hjemmelagd potetmos ——> Potetmos
Tips
Del 2 hvitløksfedd og legg i formen slik at det tilføres mer smak. Eventuelt også legg noen fedd i kyllingbrystene.
Lyst til å prøve? Det anbefales 😉
#Middag #Oppskrift #Mat #Kylling #Protein #Potet #Potetmos #Helse #Inspirasjon
-Randi Annette-
Det er skikkelig godt 😀
leahisabellv: Ja, jeg er helt enig 🙂 🙂
Surrer som regel bacon rundt kyllingfilet. Iblant putter jeg fetaost inni også! Elsker det!
Charlotte: Det hørtes godt ut. Det må jeg prøve en gang 🙂