Jay or nay?

Dette er daglig rutine for meg og min kjære. Jeg er kanskje den som feiger ut litt å vil bare komme meg til hotellet og ta en kald dusj etter å ha vært på stranden i fem timer. Men, han vet hvor mye jeg misliker å være dårligere enn han, så da ender det selvfølgelig med at jeg tar noen pullups selv også. Denne gang ble det seks stykker, og det sier jeg meg fornøyd med. Er det jay or nay å trene når man er på ferie?
Jeg stemmer for en stor JAY!
Man setter jo ikke av en time hver dag. I så fall gjør ikke jeg det. Men, slike små aktiviteter gjør bare godt. Å det tar faktisk ikke mer enn ett minutt heller.
5RyiWcSGiw
Jeg fikk en kommentar på denne videoen når jeg la den ut på facebook. “Du jukser. Ha føttene i kryss”!. Jepp, det var mitt kjære søskenbarn som tullet med meg der. Jeg lovet han å ta en ny video der jeg krysser føttene, så han får som han vil. Videoen ligger også på instagram, @Randiae. Hyggelige kommentarer å få der også.
Hva er din rekord på antall pullups?
#Pullups #Sommer #Trening #Styrke #Styrketrening #Inspirasjon #Helse #Hverdag #Ferie #Blogg #Fokus #Overkropp #FItness
-Randi Annette-
2 kommentarer
    1. Jeg tenker at man skal la seg få en ferie og ikke stresse med at man må trene, men samtidig bruke kanskje et kvart av dagen til å ta noen sit-ups osv, slik at man ikke detter helt ut 🙂

    2. RebeccaHasselgard: Jeg er helt enig. Jeg bruker tiden min på å spise god mat og nyte. Jeg er utrolig glad i mat og dessert, så jeg orker ikke å tenke så hardt over det. Men, det å ta noen øvelser på to minutter, det klarer jeg 🙂

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg