Cornelis Elander ringte meg i går.

Cornelis Elander ringte meg i går og vi hadde en kjempe fin samtale. VI skulle egentlig skype sammen, men nettet var litt dårlig til han, så han ringte meg heller. Jeg har nå kommet til uke 2 av 12 i prosjektet til han så det er mange uke igjen å glede seg over. Jeg startet bra i uke 1, men i uke 2 som er nå, har jeg ikke trent i det hele tatt på grunn av sykdom. Urolig kjipt, men det er uansett bedre å være frisk og opplagt i jula. Det er i så fall det jeg trøster meg selv med.

 

Dette bildet hentet jeg fra min instagram. Jeg vil si bildet sier mer enn tusen ord. 

 

 

At jeg kommer til å rive meg selv i håret i løpet av denne perioden tror jeg nok er veldig sikkert. Det er i sammenheng med trening og kostholdet. Jeg elsker å kose meg med sjokolade og popcorn i helgene. Og jeg er redd det blir lite av dette på en stund. Men, jeg får kostholdsplanen min om litt så da er det bare å begynne. Treningen har som sagt blitt litt utsatt, men jeg fullførte fem økter forrige uke, så jeg trøster meg med det.

 

Jeg skal ta bilder i løpet av dette prosjektet så jeg håper dere har lyst til å gi meg støtte og følge meg på veien. Jeg vet jeg trenger dere. Hadde blitt veldig glad dersom dere følger min bloggside på facebook og min instagram. @Randiae.

 

 

Dere får ønske meg lykke til. Håper dere får en fin dag i dag.

 

#Corneliselander #Cornelis #Iformmedcornelis #Hollywood #prosjekt #FItness #Helse #Trening #Motivasjon #instagram #Blogg #November #helg

-Randi Annette-

 

 

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg