På 1 år har jeg mista rumpa. Hva nå?

Jeg fikk sjokk da jeg målte meg i dag. Jeg har ikke endret noe særlig i størrelse noen plasser, sett bort i fra at lårene har blitt en cm, større. Ellers en liten cm på midjen som er borte. Men, rumpa har virkelig endret seg. Jeg fikk helt sjokk. Nesten fire cm mindre rundt rumpa. Det var ikke akkurat et mål jeg hadde.

 

Jeg  har ikke noe mål om å bli mindre, tvert i mot. Men, det er ikke slik at jeg ser tynn og syk ut, men heller mer markert og sunn ut. Det er i så fall slik jeg ser på meg selv. Jeg er i så fall bevisst på at kroppen har endret seg. Vekten min ligger på det samme også, så det er ikke noe slanking på gang her, så det er sagt. Kun mye trening og høy disiplin. 

 

 

 

Har du startet med noen mål eller har du noen nyttårsforsett? Selv må jeg forholde meg til prosjektet jeg er med på. Du kan lese mer om det på linkene under.

 

Prosjekt med Cornelis Elander

Prosjekt med Cornelis Elander.

 

Totalt 12 uker med hard trening og et nøye program når det kommer til kosthold. Uke 6 begynner neste uke.

 

Jeg filmer og tar bilder i løpet av dette prosjektet så jeg håper dere har lyst til å gi meg støtte og følge meg på veien. Hadde blitt veldig glad dersom dere følger min bloggside på facebook og min instagram. @Randiae.

 

 

 

#Corneliselander #Cornelis #Iformmedcornelis #Hollywood #prosjekt #FItness #Helse #Trening#Motivasjon #instagram #Blogg #Desember #Diett #Jul  #helg #rumpetrening #Rumpa

-Randi Annette-

 

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg