Siste sjanse er i kveld.

Dette må du ikke gå glipp av da dette er den aller største rabatten jeg noen gang har hatt på bloggen igjennom BRAZFIT. Hele 30% på hele nettbutikken kun i kveld og rabattkoden er randiae30.

 

Dette er et sponset innlegg.

Dette var den første tightsen jeg kjøpte hos min sponsor.

 

Ellers ble treningen i all hast avlyst i dag tidlig da jeg på vei ut døren fikk en telefon ifra jobb om at det var sykdom på jobb. Og da er det klart at treningen kommer i andre rekke. På tross av en åtte timers dag uten pause på grunn av mye å gjøre, ble det trening i kveld. Jeg fikk spist en rett fra NOKA, en banan og et eple på jobb ,og.etter jobb, rett før trening,  løp jeg på butikken og fikk i meg to muslirundstykker. Ny pers i to av øvelsene i dag, på tross av lite inntak av mat. Nå sitter jeg å spiser og jeg er egentlig mett, men jeg må få i meg nok etter denne dagen med blodslit og hard styrketrening.

 

Trykk her for å lese dagens julekalender.

 

Nå er det straks tid for å slappe av og gjøre litt matematikk. Ha en god kveld.

 

 Følg meg gjerne på instagram, @Randiae og min side. Link til siden finner du her. Del gjerne innlegget så flere får benyttet seg av denne muligheten.

 

 

 

#Brazfit #Sponsor #Sponset #Reklame #Trening #Fitness#Helse #Blogg #Treningsblogg #Motivasjon #Inspirasjon #Rabatt #Treningsklær #Kalender#Julekalender #Jul #fit #Rabattkode

 

-Randi Annette-

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg