DEL 1 av året 2015.

I år skal jeg gjøre en liten vri, nemlig dele året 2015 i fire deler. Jeg har dette året blogget veldig mye og det har også skjedd en god del. Starten på året var helt fantastisk. Jeg bodde i min egen nye leilighet med min fantastiske samboer. Og året 2015 begynte bra.

Fra et innlegg i januar. For å lese hele innlegget, trykk her.

 

Det hele startet med at jeg var innom bloggen min for å se hvor mange lesere som hadde vært innom bloggen, noe jeg alltid gjør. 

Jeg fikk etter hvert en melding av en jeg trener kampsport med. “Kjendis du da liksom. På Nettavisen.no å greier”. Jeg skjønte ikke hva han pratet om, men kort tid etter så jeg at Nettavisen.no hadde et av mine innlegg på siden sin.

“Plass 67 på blogglisten i hele Norge er jeg nå. I Trondheim ligger jeg på plass 6, så dette må jeg bare nyte. Utrolig gøy at det jeg skrev var så interessant. Det er gøy å bruke mye av tiden sin på det å blogge når det gir slike resultater. Det å få sponsorer og det å inspirere andre gir meg så utrolig mye giv og glede. Det er noe jeg setter stor pris på.

 

Takk til dere alle som følger bloggen min å gir meg hyggelige tilbakemeldinger. Jeg har ikke kommet så langt uten dere”.

 

 

 

 Og utover året ble det tatt noen bilder. Mye foto, noe jeg synes er utrolig gøy.

 

Jeg postet også mye gode og sunnere alternativer til mat også. I arkivet februar og mars 2015 finner dere masse. Trening har også helt klart vært til stedet.

 

 

 

Og noen turer hjem til Mausund, til katten og pappa. Der blir det ofte en tur med båt og litt fisking. Noe trening og ikke minst se på den flotte naturen. Du ser bilder av ørn lengre ned. 


 

 

Dette var DEL 1 av året 2015.

 

#Nyttår #Nyttårsaften #Oppsummering #2015 #Blogg #Desember #2016 #Natur #Ørn #Idyll #Foto #Bilder

-Randi Annette-

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg