Bring it bitches.

Snakk om attitude på en fredags morgen. Ikke verst dere. Jeg er i et så godt humør, så det å være litt tøff i vokabularet er vel på sin plass da. Jeg tok dette bildet selv på en fotoshoot her hjemme og jeg likte bildet veldig godt.

 

Det passer i grunn den situasjonen jeg er i også med tanke på trening og kosthold. De aller fleste startet nå i januar, men jeg startet i november da jeg vant en konkurranse med tett oppfølging av PT med treningsplan og kostholdsplan. Det vil si, jeg startet ikke å trene først da, men det var da jeg hadde fokus på det på et høyere nivå. Og det er mange der ute som mener jeg trener for mye, helt sikkert. Og at jeg har for mye fokus på det. Men, jeg er ikke noe tynnere og jeg veier heller ikke mindre. Kun mistet noen cm her og fått litt mer cm der.

I desember skrev jeg et innlegg om da jeg mistet nesten 4 cm over rumpa. Les mer om det her. Det var forresten også litt om meg på bloggen til min PT,  Cornelis Elander i går. Les om det her.

 

Om litt skal jeg på jobb og i ettermiddag skal jeg trene igjen, før jeg tar en fridag i morgen. Ønsker dere en fortsatt fin dag. Følg meg gjerne på instagram, @Randiae og min side. Link til siden finner du her. 

 

 

#Cornelis #Fit #Fitness #Foto #Helse #2016 #Vinter #januar #Blogg #Mote #Blogger #Pose #Posering #Instagram

-Randi Annette-

4 kommentarer
    1. Stiligt bilde 🙂 Jeg skal innrømme at jeg er en av dem som begynte 1. januar! Rettere sagt begynte jeg litt tidligere, men fokuset kom for alvor rett ved nyttår 🙂

    2. Linda: Det er absolutt ikke feil. Jeg bruker å kose meg i juls og starte over igjen 1.januar. Det er viktig å slppe av og nyte den lille jula som er. Men, jeg var på tre julebord uten å røre julemat og alkohol. Det har jeg aldri gjort før.

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg