Gratulerer med dagen pappa. Jeg er glad i deg.

Kjære pappa.

Gratulerer med dagen. Du har nå blitt 59 år, ung. Du er ikke bare en pappa for meg. Men, min aller beste venn. Vi har vår samme gode humor, eller for noen er den kanskje skikkelig tør. Det er slik vi liker det. Vi ler av det samme og vi veksler kun noen blikk, også er vi der. Du og jeg er som noen “massbrått”, som din kjære onkel Asbjørn kalte oss, og min gammel onkel. Han gikk dessverre bort for litt siden, og du tenker nok ekstra godt på han i dag. Du er sterk på mange måter. Du har virkelig holdt hodet opp igjennom de utfordringene du har møtt på. Det å være alenefar med to små jenter var vel heller ikke en lett sak. Men, du klarte det. Du er så sterk. Mange rundt deg og oss er veldig glade i deg. Og barna i familien elsker deg. Fordi du er så snill, omtenksom og du viser hjerterom.

 

 

Jeg har aldri lagt skjul på at du er min bestevenn. Du vet så og si alt om meg, og det har kanskje ført til at du har følt deg trygg på meg, og jeg trygg på deg. Vi ringer hverandre tre til fire ganger i uken. Ikke fordi vi har så mye nytt å fortelle. For som du sier etter noen minutter, “ellers er det ikke noe nytt her heller..:”. Og da må jeg le litt. For du sier gjerne det to til tre ganger i løpet av den samtalen vi har. Og jeg må så klart gjøre meg til etter deg, så vi får oss en god latter.

 

Min onkel Rolf og pappa i fjor.

 

En av de mange turene vi har hatt med båten utenfor Mausund, der vi kommer ifra.

 

Idyll.

 

Gleder meg til du kommer på besøk i helgen. Da skal vi ferie dine 59 år. Måtte du leve for alltid og være en del av mitt liv i hundre år til.

Jeg elsker deg, pappa.

 

-Randi Annette-

6 kommentarer

Siste innlegg