Lene Aleksandra Øien -min inspirasjon.


 

Selv om jeg har en annen historie, så kjenner jeg meg veldig igjen i det Lene Alexandrea står for og hva hun sier. Hun har hatt fokus på glam tidligere, og nå til helse og fokus på det å være bra nok. Og hun var nok mer enn bra nok før også, men som hun selv sier, så har hun virkelig funnet det hun brenner for, nemlig hennes eget selskap, LA Lifestyle. Min historie er ikke lik hennes , men min opplevelse rundt det å vokse og endre livsstil og tankegang, der har vi nok vært svært like. Jeg har fulgt henne i mange år, og det siste året har hun virkelig imponert meg, og det stort. 

 

Selv kommer jeg ifra en liten øy, langt ute i havet. Jeg var den usynlige jenta på skolen. I så fall følte jeg meg veldig usynlig. De gangene jeg ble lagt merke til, var det fordi jeg enten hadde klippet håret, eller at jeg hadde nye klær. Og jeg fikk ofte høre at jeg var veldig lav og at jeg hadde små føtter. Og de bølgene jeg hadde i håret, fikk de til å si at jeg lignet på en sau. Enn det. Det er latterlig å tenke på i dag. Jeg er glad i mine 162 cm og de små føttene som bruker størrelse 37 og 38 i sko. Jeg er glad i det lille fallet i håret som er igjen, de naturlige fine bølgene i håret mitt. Jeg liker det. Noe jeg absolutt ikke gjorde før.

 


 

Jeg har alltid vært flink i gym. Gymtimene var jeg aldri den som var dårligst. Jeg behersket det utrolig bra, og det ga meg selvtillitt. Jeg var aldri sikker på hvem jeg var. Hvem jeg kom til å bli som ungdom, og i så fall ikke som voksen. Jeg fikk oppmerksomhet fra gutter etter hvert, men jeg trodde aldri på de. Jeg tok ikke det de sa til meg seriøst, fordi jeg tenkte de bare tullet med meg. Jeg var jo ikke noe pen og jeg var ikke den jenta en gutt kunne falle for. Hvorfor falle for meg som er så lav?  Jeg som ikke har noe spesielt, eller ser noe spesiell ut, tenkte jeg.

 


 

Årene gikk. Jeg brente meg på noen forhold, som har gjort meg til den jeg er i dag. Noen forhold var fine og spesielt ett av de, var det verste marerittet. 

Les: Han truet meg og stengte meg inne.

 

Styrken jeg har fått i dag er nok på grunn av det som en gang var. Jeg har gått ifra det å være usikker på meg selv, til å være kvinne. En kvinne som vet hva som er viktig. Hva som betyr noe og ikke minst hva som er verdt å bruke energien på. Jeg trenger ikke å høre eller lese om hva folk mener om meg. Jeg føler det. Jeg ser hvem som støtter meg, hvem som tar kontakt og de som ikke gjør det. Og det er faktisk helt greit det. Jeg vet hvem jeg orker å bruke energien på og hvem som betyr noe for meg. Jeg er opptatt av å bli en bedre utgave av meg selv. Og de som hindrer meg på veien, gjør meg bare sterkere. De som er sjalu på meg og det jeg har fått til, skal ikke stoppe meg. Det bare trigger meg enda mer.

 


 

 

Slik som min inspirasjon har skrevet

“Endring ER mulig!” Mange tvilte på min vei da jeg i 2008 ønsket å gjøre en endring i livet mitt. Jeg kunne valgt å lytte til de eller å stole på min intuisjon og tro på meg selv. Jeg valgte å ta sjansen på å kaste meg utenfor komfortsonen og ut i det ukjente. I 2008 tok jeg steget hvor jeg tok kontroll over mitt eget liv. Fra “Glamourmodell” til “Livsstilsentreprenør” hvor jeg eier og leder mitt eget selskap LA Lifestyle ‪#‎teamlalifestyle‬ . Jeg er forfatter, personlig trener og mental trener. Nå holder jeg foredrag, leder treningsreiser og holder egne kurs. Jeg brenner for å pushe andre mennesker til å bli en sterkere utgave av seg selv og å nå sine mål. Det handler om å tåle smerte og sprenge grenser💥 Og grunnen til at jeg VET endring er mulig er fordi “I Walk the talk”. Jeg har ikke bare utdannet meg og lest alt i teorien. Jeg har kjent endring på kroppen og vet hva jeg snakker om. Endring er spennende og gøy! Det vil alltid være noen som ikke har tro på deg og som forsøker stikke kjepper i hjulene dine fordi de er sjalu for at du faktisk får det til. Ikke la de stoppe deg! Gi faen i de! “Endring ER mulig!

 

Ja, endring er mulig, som Lene Alexandra sier. Og det har jeg selv kjent på. Jeg var en gang ei usikker jente, og nå er jeg en selvsikker kvinne som har oppnådd store og mindre mål her i livet. Jeg gleder meg til å se hva livet og framtiden har å by på. Dette er bare et av mange kapitler i livet mitt.Og jeg gleder meg til fortsettelsen.

Takk til Lene Aleksanda, spesielt fordi du får alle til å føle seg bra nok akkurat slik som de er.

 

#lenealexandra #Kjendis #Blogg #Inspirasjon #Hverdag #Styrke #Kvinner #Hets #Mot #Teamlifestyle #la #Lalifestyle #livet #helse

-Randi Annette-

2 kommentarer
  1. Nydelige Randi Anette 🙂 Du var nydelig som barn, og du er like vakker nå! Så vondt å se at andre ga deg andre signaler. Hvorfor kan vi ikke akseptere at vi er ulike utseendemessig, enten det er i høyde, hudfarge/øyenfarge, hår osv?
   Barn kan være ekle mot hverandre, og ofte tror den som blir utsatt for dette at han/hun er alene om få høre dumme ord. Dessverre gjelder det mange. Samtidig tror jeg ikke det er så vondt ment. Trolig er det for å hevde seg, få bedre selvtillit. Vi er nok mange som har fått selvtilliten ødelagt av dumme bemerkninger i barndommen. Heldigvis klarer de fleste av oss å heve oss over det i voksen alder.

  2. Bjørg: Tusen takk for veldig snille og fine ord 🙂 Ja, det er nok mange grunner til at folk begynner å henge ut andre. Barn er barn, men det er verre når voksne begynner.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg