Langfredag som ble veldig lang, men god.

Langfredag har vært lang, men også veldig god. Jeg var litt spent på hvordan dagen kom til å utvikle seg med tanke på at jeg våknet med et hodet som føltes forferdelig tungt. Men, det kom seg heldigvis. Jeg fikk meg en økt på trening i dag og den ble mer enn bare god. Jeg tok pullups og jeg overgikk meg selv, fullstendig. Jeg tok tre pullups med 2,5 kg ekstra to ganger. Så tre pullups med 5 kg 2 ganger. Det gikk over all forventning. 

 

Etter trening fikk vi besøk av noen fra Sverige. Søsteren til kjæresten min med tre barn. Det var utrolig koselig å leke og tilbringe tid sammen med de. Gøy å være litt tante igjen også.

 

Etter masse lek, begynte jeg å lage middag. I dag ble det selvfisket fisk til middag. Hjemmelagd fiskegrateng er så utrolig godt, så i dag fikk svenskene smake på norsk fersk fisk. Det var helt fantastisk.

Les: Oppskrift på hjemmelagd fiskegrateng

 

Nå er vi ferdig med å tegne og leke, så snart blir det vi voksne som skal leke oss. Her blir det brettspill og godt selskap. Jeg har virkelig fått mye utav denne dagen, og det er kjempe godt.

 

Ønsker dere en fortsatt fin kveld.

 

-Randi Annette-

3 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg