Oppvarmingsøvelser før trening

Jeg har nå lyst til å ta dere veldig kjapt igjennom hva jeg gjør før jeg skal trene, når det kommer til oppvarmingen. Det er alltid en kamp i mellom meg og mølla når det kommer til å det å jogge før en styrkeøkt, så da tøyer jeg de gangene jeg ikke kommer meg på mølla. For ett år siden varmet jeg godt opp med en kombinasjon i omtrent tjue minutter før jeg skulle trene styrke. 8 minutter på mølla, og 10 – 15 minutter tøying. Men, jeg er ikke alltid like flink med å jogge, men tøying har jeg forstått er desto viktigere. 

 

 

 

Det å stå rett med føttene og foroverbøyd gjør at man strekker godt og det er lurt med tanke på hamstrings. Jeg bruker også en øvelse der jeg sitter på huk, og har vekten på hælene. Albuene hjelper til å presse knærne utover. Her liker jeg å jynge litt fra side til side. En kombinasjon av disse to heter squat to stand. Jeg er ikke like bevegelig når det gjelder alle øvelsene, men jeg har blitt bedre enn jeg var. Jeg synes også glute bridge er en fin oppvarmingsøvelse å gjøre før for eksempel knebøy og markløft. 

 

Tightsen er sponset av Brazfit. Les mer om min konkurranse jeg har med Brzfit her.

video:xiaoyingvideo1467178000312

 

 

Det er i perioder jeg synes at det er gøy å løpe på mølla. Jeg liker egentlig å løpe på mølla etter en heftig styrkeøkt som har gått veldig på underkroppen. Da er det faktisk bare godt å løpe litt. Tro det eller ei, men det synes jeg helt ærlig. Hvem skulle tro at det skulle komme ifra meg, som nesten ser mannen med jåen etter bare å ha løpt 5-6 minutter på mølla.

 

Håper dette ga dere litt inspirasjon til din oppvarming før styrketrening. For å følge meg enda tettere, følg meg på instagram og min egen bloggside på facebook. Linkene finner du under.

 

Instagram: @Randiae

Bloggside: https://www.facebook.com/randiannette.blogg.no/

 

Ha en super fin dag.

 

#trening #Mobilitet #styrketrening #Kardio #Kondisjon #cardio #Juni #sommer #Blogg #brazfit #sponset #treningsklær #vinnerlykke #aktivejenter #motivasjon #Inspirasjon #Trondheim #foto #video #treningsvideo 

 

-Randi Annette-

 

5 kommentarer

Siste innlegg