Når fristelsene melder seg.

Første arbeidsdag etter ferien er over og det er sikkert mange som kjenner seg igjen i det jeg nå skal skrive om. Nemlig kostholdet. Alt som hadde med sunnhet og riktig kosthold å gjøre la jeg igjen hjemme. Det orket jeg ikke å ta med meg på tur. Det er jo egentlig slik jeg liker det også når jeg først er på ferie. Det å bryte rutiner og det å unne seg det man ellers ikke ville gjort. Jeg har jo spist mye sunt i grunn, men jeg har spist store mengder. Når noen dekker på bordet så spiser jeg til jeg skjemmes. Så lenge de rundt meg får i seg litt mat også da. Jeg spiser rett og slett med øynene jeg.

 

For at jeg skal komme i gang med gode rutiner igjen, skal jeg sørge for å ha sunne og næringsrike matvarer tilgjengelig. Da er det lettere å ta seg sammen også. Jeg er jo ikke i noe faresone eller at jeg har langt på meg alt for mye, men det er kanskje dette som er forskjellen da, fra det å gi faen og det å faktisk tenke over hva man spiser. Ferie er ferie, helg er helg og hverdag er hverdag. Det fungerer i så fall fint for meg. Ikke noe å bli hyper over, men bare rett og slett bruke sunn fornuft.

 

 

Jeg hadde heldigvis hjemmelagd is i fryseren nå når jeg fikk lyst på noe godt. Oppskriften finner du her. Jeg har også flere av disse sukkerfrie isene i fryseren, så det skal ikke stå på de sunne og gode mulighetene. Om litt skal jeg gå på butikken å kjøpe inn litt frukt. Det er heller ikke så dumt å ha tilgjengelig.

 

 

Hva tyr du til når fristelsene melder seg?

 

 

#is #hjemmelagd #saftis #Yoghurtis #Trondheim #sunn #sunnhet #helse #bringebær #frukt #samfunn #fedme #fit #Fitness #foto #mat

-Randi Annette-

 

8 kommentarer

Siste innlegg