Tilbake i Trondheim

Da er jeg tilbake til Trondheim igjen. Jeg kom hit i går etter å ha vært fire døgn i Hoston til søskenbarnet mitt og hans familie. Det var utrolig hyggelig å komme seg vekk noen dager. En liten ferie like utenfor Trondheim. Man trenger ikke å reise så langt før det blir en følelse av frihet.

 

Ferie for meg er å gjøre minst mulig. I så fall etter en stressende og krevende periode meg eksamen, og en travel periode på jobb. Så det ble ikke en aktiv ferie, sett vekk ifra toppturen jeg var med på: Ellers ble det mye god mat, litt øl  og godteri når vi spilte spill. Så det å komme hjem til gamle rutiner var absolutt ikke feil.

Borte bra, men hjemme best sies det.

 

I dag stod jeg opp like før klokken var syv for å trene. Det var så ubeskrivelig deilig at jeg finner nesten ikke ord. Jeg har spist så mye de siste dagene så det å få rørt litt på seg gjorde godt. Etter litt trening, satte jeg meg ute i solen. Det var bra med vind, men det hindret ikke meg. Jeg trenger litt sol på denne kroppen. Den ser heldigvis ikke blå ut lenger. Men heller litt lys beige.

 

Nå må jeg ordne meg til jeg skal på jobb. To arbeidsdager igjen, så blir det helg. Håper dere får en fin torsdag.

 

-Randi Annette-

 

4 kommentarer

Siste innlegg