GLAD JEG GREP SJANSEN

Jeg sa det senest i går kveld like før jeg skulle legge meg: Dersom noen forteller meg at det er 26 november i morgen, vil jeg mest sannsynlig ikke reagere noe særlig.

 

Med det så mener jeg at jeg har levd i en boble i noen uker nå med tanke på alt som skjer rundt meg. Det er ikke det at jeg ikke har gjort noe som minner om desember eller jul, for den saks skyld. Men jeg kan bare ikke gebripe og forstå at det er bare en uke igjen av skoleåret og at det da er jul. Det har gått så utrolig fort, det har skjedd ekstremt mye og – ja, det er så utrolig merkelig at jeg finner ikke ord.

 

Noe sier meg at jeg har vært veldig fokusert på det jeg gjør nå og skal gjøre, og at alt annet får bare komme når eksamene er fedig. Jeg har en eksamen på fredag og den aller siste er på tirsdag neste uke. Da har jeg jammen fullført et semester allerede. Utdannelsen min tror jeg kommer til å være fullført før jeg aner det. Og det er skikkelig godt å tenke på at tiden går fort – sånn sett. Jeg har noen spennende år i vente.

 

Jeg er til tider spent, jeg er nervøs. Jeg synes ting er skummelt. Men jeg elsker å lære om nye ting – og ikke minst om meg selv.

 

Siste innspurt. Bare en ukes tid igjen. Jeg som var så spent når eksamene skulle begynne. Nå er det 3/5 som er fullført. Bare to igjen. Det er så merkelig. Så utrolig merkelig.

 

Jeg er glad jeg bruker de få timene jeg har til overs til å koble av med trening og være med venner. Og ikke minst det å jobbe. Jobben er veldig god å ha i disse studietidene. Der føler jeg meg trygg og der er jeg i mitt ess. Det er noe helt annet å gjøre noe man kan 100% enn det man skal lære helt nytt. Spesielt når det er flere ulike fag. Men så morsomt det er å studere. Jeg angrer ikke et sekund og jeg er super glad for at jeg oppdaget Markedsføringsledelse på BI her i Trondheim.

 

Vil du studere? Da er det ikke noe å nøle med. Det er noe du vil sette pris på at du gjorde. Det er slettes ikke enkelt, ikke alltid like gøy og det er absolutt ikke noe mer avslappende enn å jobbe – tvert i mot, spør du meg.

 

Men tenk på hva gevinsten er. Målet er der fremme, og jeg kan se det. Jeg ser meg selv ved målstreken. Målet er nådd om ikke lenge. Så hva har du egentlig å tape?

 

#student #markedsføringsledelse #lBI #handelshøyskole #høyskole #studiet #inspirasjon #Motivasjon

-Randi Annette-

3 kommentarer

Siste innlegg