DEL 1 – ÅRET 2019

Reklame | Brazfit

Dette er en tradisjon på bloggen, så her komme del 1 av 4.

 

For ett år siden delte jeg fem gode mageøvelser med dere. Klærne er sponset av Brazfit.

 

 

 

Innlegget i sin helhet kan dere lese her.

 

 

 

Jeg trente også kampsporten Ju Jitsu januar 2019 etter tre år uten trening. Det var en digg følelse å kjenne at kroppen spilte på lag og at jeg hadde mye triks i ermet på tross av mange år frafall. Dette er noe jeg skal tilbake til etter endt studie. Det er helt sikkert.

 

 

 

 

Jeg fikk også denne kule tightsen fra Brazfit (reklame).

 

 

 

 

 

 

 

 

Også fikk jeg meg kjæreste i februar. Riktig nok 15 februar. Og det fine er at vi fortsatt er skikkelig forelsket. Og vi har det så ufattelig bra, på tross av et avstandsforhold.

 

 

Jeg bruker ofte å se det positive i ting, sett vekk ifra at jeg naturligvis i enkelte tilfeller ser litt mørkt på ting. Livet mitt er langt ifra rosenrødt, men i dette tilfelle der jeg er fulltidsstudent, og i grunn ikke har så mye fritid, så er et avstandsforhold helt greit. Slipper denne dårlige samvittigheten over å ikke ha tid til han, men også studiene. Så jeg er nødt til å stå på skikkelig i ukedagene slik at jeg ikke er nødt til å sitte med studiene når vi møtes i helgene.

 

Jeg må gi 100% på mange fronter, og det koster jo naturligvis noe. Som tid med venner, muligheten til å jobbe mye og tjene penger – ja, studentlivet har sine fordeler og ulemper.

 

 

Også feiret jeg min 30-årsdag. Jeg har bursdag 22 november, men det betyr også masse eksamenslesning, så den måtte flyttes til februar. Noe den også vil bli denne gang.

 

 

 

Og mars måned var bare kjip. Mye sykdom. Jeg kom på det når jeg leste igjennom janaur til mars på bloggen. Det var det å bli 30 år som tok meg, tydeligvis. Ha-ha. Får håpe det å ha blitt 31 tar mindre på helsen.

 

Det var del 1 av 4.

 

-Randi Annette-

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg