KONKURRANSE SKULLE DET BLI – OG KONKURRANSE BLE DET

I tradisjonens tro ble det i år en tur til min godeste fadder i Stjørdal. Pynting av pepperkakehus og baking. Vanligvis er det jeg og sønnen hennes som konkurrerer mot hverandre ved at vi setter sammen ett pepperkakehus, setter oss ved et bord og pynter en side hver. Melisen blir blandet av min fadder slik at vi stiller likt der.

 

Men i år hadde vi begge med oss kjæresten vår, og vi måtte sette sammen huset hver for oss, samt pynte huset. Denne gangen ble det par mot par.

 

Kampmodus

 

 

…les tøysemodus

 

Det ble selvsagt smakt litt på pynten underveis. Kunne naturligvis ikke risikere lavt blodsukker, så det var bare å holde energien oppe.

 

 

 

 

Vi stilte med samme pynt.

 

 

Meget konsentrert her.

 

 

Jeg greier aldri å være seriøs. I fjor hørte jeg min fadder si ordet særr. Og da holdt jeg på å ramle av stolen. Ha-ha. Så jeg skrev “særr” på huset. I år spilte jeg på samme humor, og skrev jeg: “God jul. Særr ass”.

 

 

Men min bedre halvdel var litt flinkere med selve pynten, spør dere meg. Jeg satte seigmenn utenfor, inni og på huset. Noen måtte sørge for den lekne biten, tenkte jeg.

 

 

Kjæresten hans var i fra Røros, så jeg så på henne som en stor konkurrent med en gang. Hun var sikkert bra vant med dette tenkte jeg. Det de fikk som vi gikk glipp av var melis og bomull som de pyntet med. Det løftet huset veldig mye utseende messig synes jeg. Jeg spilte selvsagt på at det var urettferdig, men da ble det sagt at vi også hadde muligheten, men at vi fulgte ikke med. Haha – jeg tullet det vekk å latet som jeg surmulte.

 

Jeg er vel både en dårlig vinner, men også en dårlig taper.

 

 

Deres hus ble veldig fint. Selvfølgelig med melis og bomull…….

 

Greit, jeg skal la det gå. Uansett så vant vi begge. Min fadder er jo så glad i meg, så hun sier aldri at jeg ikke leverer 100%. “Begge husene var kjempe fine. Begge lag vinner”, kunne hun formidle.

 

 

 

 

Vi spilte på lek, farger og moro.

 

 

Ved å trykke her kan dere se hvordan huset ble i fjor, og det første året. Det første året ble tragisk. Bare se selv.

 

 

 

Dagen etter bakte jeg og min fadder sjokoladekjeks som var utrolig gode. Huset skal vi knuse på nyåret. Det er også tradisjon.

 

Nå er det jammen meg ikke lenge til julaften er her. Dagene som kommer nå skal jeg nyte. Natt til i går sov jeg 9 timer. I natt sov jeg10 timer. Det er godt å sove ut. Slappe av og roe ned.

 

Håper dere greier å slappe av. Innse hva som er viktig å bruke tiden og energien på. Det som en ikke får gjort er ikke noe å tenke på. Prøv å fokusere på det som er viktig. Nemlig deg selv. Alle andre må ta litt ansvar de også. Ikke glem det.

 

 

-Randi Annette-

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg