hits

Fredagsettermiddag - styrketrening.

Freeeeedaaag. Så utrolig deilig.

Jeg hadde en plan om å stå opp halv seks i dag for å trene, men jeg bestemt meg for å få noen ekstra timer med søvn, siden jeg skulle ha prøve i norsk muntlig om tørre tema som språkpolitikken og språkhistorien på 1900-tallet klokken 09.00 med læreren min.... Så da stod jeg opp halv sju, og leste over notatene mine. En grei prioritering, i grunn.

 

Sponset innlegg.

 

Nå skal jeg trene med kjæresten min, og jeg har i dag lyst til å fokusere litt på overkroppen. Underkroppen min er gåen etter en beintøff trening som jeg hadde i går. Gangsperre fra en annen verden. Det var godt å sykle til og fra jobb i dag på grunn av det, men jeg greier jo ikke å gå normalt. Ser ut som jeg mangler ledd i føttene eller noe. Uansett, det gjør bare godt å være litt støl.

 

Jeg er så fornøyd med tightsen som dere ser på bildet. Den skal jeg ha på meg på trening nå. Ready - set  -lift.

 

#treningsklær #reklame #sponset #ambassadør #gave #Trondheim #trening #styrketrening #fitness #fit #fotoshoot #foto #bilder #Blogg #treningsblogg

-Randi Annette-

4 kommentarer

Victoria Larsen

06.01.2017 kl.16:44

Så flink du er! :)

Randiannette

06.01.2017 kl.16:45

Victoria Larsen: Prøver så godt jeg kan :) Ha en flott fredagskveld :)

Iselin

06.01.2017 kl.19:20

Så flink du er :)

Randiannette

06.01.2017 kl.19:32

Iselin: Tusen takk :D Kjempe godt å røre litt på seg. Underkroppen var støl, og nå får vibrerer hele meg når jeg løfter armene. Hehe. Da har man trent hardt da :p God fredagskveld :)

Skriv en ny kommentar

Randi Annette

Ei jente på 29 år. Dette er en god og hyppig oppdatert blogg om trening, kosthold og ernæring. Følg meg gjerne på min instagram (randiae), og facebookside. Send mail: Randia.enge@gmail.com Håper dere får nytte av denne bloggen :-)

Dette designet er laget av karoe.blogg.no