Treningstips del 4 med Strongr.

Siste dag er kommet i Sunny Beach. Det betyr også siste dag med trening her. Har ikke hatt økter på mer enn 10-20 minutter, maks. Har heller tenkt på at litt er bedre enn ingenting. Å det stemmer nok. Jeg ser og føler meg i kjempe bra form, på tross av alt jeg har spist her nede. Så det er godt å ta med en kropp tilbake som ikke er ødelagt fullstendig. Det kan fort bli slitsomt å være i syden med all den varmen. 

Etter en middag ble det trappetrening. Det er, som nevnt tidligere, 72 trappetrinn opp til leiligheten som vi bor i. Det ble løping, hinking og squats på vei oppover trappen. Det tar skikkelig, og da mener jeg skikkelig på rumpa. Har gjort dette noen ganger på vei opp trappen, og dagen etter er jeg skikkelig støl. 

 

Så, det er ikke mye som skal til. Det er bare å ta trappen framfor heisen.

 

Dette er et sponset innlegg

 

 

Nå, av med Strongr-skjorten. Nå er det pakking, dusjing og leggetid.


Legg merke til den nye shortsen jeg kjøpte her om dagen. Er den ikke fin?

 

Jeg må også få si at jeg fikk stående applaus da jeg gikk på vei hjem ifra middagen. Jeg hoppet opp å tok pullups, og etter jeg hadde tatt fire stykker begynte folk rundt meg å klappe og heie. Jeg klarte til slutt syv før grepet glapp. Det var utrolig morsomt. Jeg lo skikkelig etterpå fordi jeg aldri har opplevd lignende. Å nå har jeg tatt pullups 2-3 ganger hver dag. Så det var en skikkelig god avslutting på pullups i Sunny Beach, for denne gang.

 

Legger ved linkene til alle de innleggene jeg har laget med gode tips for trening på ferie. Klikk deg inn å begynn i morgen.

Treningstips del 1 med Strongr.

Treningstips del 2 med Strongr.

Treningstips del 3 med Strongr

 

 

Jeg har trent før i syden, men denne herlige rosa skjorten ifra Strongr.com er fantastisk god. Har noen lesere som har kjøpt den da de la merke til at jeg brukte den en del. Å de er kjempe fornøyde. Du kan kjøpe den  på linken her.

 

 

Nå vil jeg ønske dere en fantastisk kveld og videre en god natt.

 

 

 

#Strongr #BEstrongr #Teamstrongr #Sponset #Reklame #Trening #Fit #Fitness #Ferie #Tips #Motivasjon #Inspirasjon #Blogg #Treningsblogg #Helse 

 

 

-Randi Annette-

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg