Del 3 av året 2015. Takk, mine lesere.

Er det ikke bra herlig å se tilbake på sommeren nå? Jeg synes det er helt fantastisk det å skal vise dere innlegg fra juli, august og september. Jeg startet med en solid forbrenning. Jeg advarte dere lesere på det aller sterkeste.  Les mer om hva du IKKE skal gjøre i syden i sommer på linken her.

 

Jeg trente også litt da jeg var i Sunny Beach. Gjorde en form for syrketrening hver eneste dag. Pullups og løping i trapper ble det mye av.

 

 

Det ble også lagd deilig smoothie. Oppskrift finner du her.

 

 

Per Hjort Albertsen. Min kjære bestefar.

“Bestefar for eksempel var en herlig mann. Han var ung til sinns, glad, så aldri problemer, men kun løsninger. Dessverre gikk han bort på onsdag og jeg synes det er skikkelig trist. Det er rart å se han i avisen og faktisk se at han er borte, for alltid. Jeg er glad jeg har leiligheten min full av minner ifra han. Bilder og ulike gjenstander som han hadde. Mye av det lekte jeg med da jeg var liten. Minnene har jeg og vil alltid huske.

Det er aldri gøy å miste noen. Jeg skjønner det ikke selv en gang. Det er kanskje det tyngste. Jeg klarer ikke å forstå det.  Det går vel opp for meg etter hvert.”

 

 

Bildet er hentet ifra Adressa.

Kråka på veggen hadde Per Hjort Albertsen tegnet selv. ? Alle hakker på kråka, men jeg har stor sans for den. En riktig nyttefugl, fin i fjærene er den også, sa Pjort til Adresseavisens journalist. Her sammen med sin tidligere elev, pianisten Lisbeth Skogen, som sammen med sin mann Morten Anker hadde tatt initiativet til den cd-en med Albertsens musikk som kom i 2012.
(Foto: jens petter søraa, Adresseavisen)

 

Og rett etter begravelsen, tok jeg meg en fotoshoot. Jeg hadde så mye følelser inne i meg. Jeg ville ikke prate, så jeg tok heller bilder.

 

Og jeg fikk meg en ny sponsor, BRAZFIT.

 

Jeg bakte en god bursdagskake til min samboer.

 

Det å trene mye og bli sett er kjempe gøy. Jeg har nemlig vært i bladet, SHAPEUP. Les mer om det her.

 

 

Da jeg jobbet som daglig leder, var jeg en god del i Oslo. Og kameraet ble med meg en gang da jeg var på reise. Gate-foto, som jeg likte å kalle det.

 

Dette er så langt mitt favoritt innlegg av de oppsummeringene jeg har gjort av året 2015 så langt. Mye på grunn av min bestefar, og samtidig at jeg blir veldig glad og stolt over at jeg har oppnådd så mye igjennom den store innsatsen jeg legger i treningen min. Jeg har dere lesere å takke her. Dere ser meg. Dere deler mine innlegg. Og dere kommenterer. Det er ikke om å være mest kjent, få mest oppmerksomhet eller bli sett hele tiden. Det som teller for meg er å få fram et budskap og fremstå ærlig, sunn og menneskelig. 

 

En stor takk til dere som har gjort året 2015 helt fantastisk som blogger.

Takk.

 

#Oppsummering #2015 #Blogg #Desember #2016 #Shopping #Nelly #Idyll #sunnybeach #Foto #Bilder #Fitness #Fit #Trening #Helse #Shapeup

-Randi Annette-

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg