Konkurranse og tips til styrkeøvelser.

Det er lillelørdag og det betyr at det ikke er lenge igjen til helgen. Jeg tenkte å tipse dere som kanskje ikke har sett disse innleggene før ettersom vi alle lever i en stressende hverdag, og treningen kan bli nedprioritert. Dersom du går deg en tur ut, så er det mye i naturen som kan benyttes. Det er kun fantasien som stopper oss. Da jeg trente utendørs, var det en del folk som gikk forbi og folk som stoppet opp. Jeg synes ikke slike ting er flaut lengre, fordi jeg er så vant med å trene og ta bilder utendørs.

Jeg har laget en lenke til de innleggene som går mer på hver enkelt øvelse, så det er bare å trykke på de lengre ned i innlegget.

 

Dette er et sponset innlegg.

 

Min konkurranse som jeg skal dele med dere i tiden framover på min bloggside på facebook, blogg og på min instagramkonto, vil vare til og med 1.Juli 2016.

 

 

Les mer om øvelsen knebøy med press, her

 

 

Les mer om øvelsen som tar godt på midtre rygg, bakside lår og rumpe, her.

 

Konkurransereglene får dere her.

 

1. Følg BRAZFIT på facebook og instagram.

2. Følg meg på instagram og min facebookside.

3. Bruk hashtag #fitmedrandiae #brazfit og tag meg i dine treningsbilder, @Randiae

4..Del konkurransen og bilder jeg legger ut på instagram som har med konkurransen her å gjøre med dine venner og følgere på facebook og / eller instagram.

 

BRAZFIT stiller med valgfritt produkt i BRAZFIT Exclusive Serien. Da har dere masse og velge mellom. For å se nærmere på de produktene, trykk her Dere finner alt ifra jakker til bodysuit, så det er bare å innstille seg på å vinneVinneren trekkes etter klokken 22.00  1.Juli .

 

Lykke til.

 

 #Konkurranse #Klær #Sport #sporty #Tights #Vinne #Trening #Helse #Brazfit #Facebook #Instagram #treningsklær #Blogg #Treningsblogg

 

 

-Randi Annette-

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg