OPPSUMMERING AV ÅRET SOM GIKK – DEL 1.

Dette med oppsummering av året som gikk er en fin tradisjon på denne bloggen som jeg ønsker å fortsette meg. Så her kommer det en oppsummering av første del av året som gikk.

 

Sponset innlegg.

 

Fotoshoot hjemme i stuen med selvutløser.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

En tur hjemme like etter jul ble det også. En tykk tåke som lettet litt etter litt…

 

 

 

 

Og noe jeg har gjort mye når jeg har vært hjemme er å bake. Vegaboller er mye bedre enn kanelsnurrer. Samme oppskrift, bare en annen måte å ordne de på. Oppskriften får dere her.

 

 

 

 

 

 

 

Det ble også noen treningsøkter på MAXTRIM på Frøya.

 

 

 

 

Og ellers en del konkurranser på bloggen der dere kunne vinne treningsklær for 2000 kr fra min sponsor Brazfit.

 

 

 

 

 

 

 

Jeg fikk også spørsmål om å blogge om fitness for INSIDER. De kontaktet meg og spurte om jeg ville skrive et innlegg for dem, samt legge ut informasjon om episoden de skulle sende på kanal FEM.

Jeg var en av de jentene som hadde en drøm om å stå på en scene å skinne som en nyslipt diamant i brunkrem. Med all den treningen jeg la i og ikke minst den planleggingen det krevde å spise nok og riktig til en hver tid., kom jeg i en slags fitnessboble. En boble der alt dreide seg om å bli sterkere og mer markert. Jeg hadde et mål om å være flink i tre måneder i første omgang. Helt til jeg følte at jeg ikke ville komme utav den bobla jeg levde i.

 

 

Jeg var for redd for å miste mensen. Redd for å miste brystene mine og ikke minst miste vett og forstand. Nervøs over å kunne tenke negative tanker om kroppen min, få spiseforstyrrelser og den slags. Så jeg tok aldri sjansen……

 

Så var jeg modell for noen fotografer.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Oppskrift på hjemmelagd og sunn gele fikk dere også. Oppskriften finner dere nedenfor.

 

Ingredienser

5 gelatinplater

1,5 Dl ZERoh sukkerfri saft med smak av granateple og blåbær

3,5 Dl vann

2 store eller 4 små jordbær

 

 

Slik gjør du

Hell vannet i en bolle og legg gelatinplatene oppi og la de ligge i 5 minutter. Hell dette så over i en kasserolle og tilsett saften. Varm dette opp til platene har smeltet. Husk at det ikke skal koke. Hell over i en fin glassbolle og legg biter av jordbær oppå. La det stå i kjøleskapet i omtrent fire timer. 

 

 

 

Bloggen ble fornyet med en ny header.

 

Også lærte jeg meg å sette sammen bilder selv med litt trening og hjelp.

 

 

Og til bildet under beskrev jeg som følgende: The beauty and the beast.

Bildet her er bare for gøy, så det er sagt. Så jeg lover jeg skal roe ned litt etter hvert. Det er bare så himla morsomt å leke seg nå når jeg lærte små triks.
Haha – ja, det blir jammen meg ikke mer moro enn hva man gjør det til selv
.

 

 

Jeg hadde også en perfekt venninnekveld der vi koset oss med ost, kjeks og vin.

 

 

 

 

 

 

 

 

Jeg serverte dere goså en deilig oppskrift som dere finner her.

 

 

 

 

Og ikke minst denne som ble så god. Må prøves.

 

Ingredienser for 4-5 personer

4 Maiskolber (eller 2 bokser mais, ca 6 dl mais)

2 Dl lett melk (eller den du måtte ønske)

5 Ss Smør

Salt (etter smak)

Pepper (etter smak)

Paprikakrydder (kan sløyfes)

 

Fremgangsmåte

Dersom du bruker maiskolber, skjær av maisen og prøv å få de i små biter. De kommer til å sitte fast i remser, men det er ikke noe problem. Mais og melken skal kokes sammen under lokk i ett minutt. Tilsett smør og hell det gjerne over i en bolle så det kan avkjøles litt. Når det ikke ryker, kan du bruke stavmikser  eller blender, og mose det godt sammen. Tilsett krydder.

 

 

Jeg hadde også min aller første babyfotografering av en god venninne. Hun bar mitt ande fadderbarn som jeg nå har blitt kjent med – Nora <3

 

 

 

 

 

 

Jeg ble også intervjuet av Trd.by og var å finne på nettsiden adressa.no – min historie, gripende for mange. Les mer om det her.

 

 

 

 

 

Dette var litt av det som skjedde på starten av året 2017. Mer kommer, så det er bare å følge med. Dersom du ønsker det, kan du følge min egen bloggside på facebook, så du lettere kan holde deg oppdatert.

Direkte link finner du her.

 

#oppsummering #2017 #minner #foto #oppskrift #oppskrifter

-Randi Annette-

 

6 kommentarer

Siste innlegg