DEL 2 – 2020

Reklame | Brazfit

April – helt klart en god måned helsemessig!

 

Det ble noen gåturer utendørs når alt var stengt ned i april. I såfall så mye det lot seg gjøre. Her var jeg på tur med familien min, 6km gåtur på Torvhatten.

Det er hyggelig å kunne ha kontakt med studievenner og venner ellers over skype, men jeg må si jeg blir sliten av å sitte helt i ro over flere timer. Etter å ha vært i frisørbransjen i 14 år, er jeg ikke så vant til å sitte mye i ro. Men det skal også sies at jeg har studert i seks år nå, så litt vant har jeg naturligvis blitt.

 

 

 

 

Jeg bodde mer eller mindre til kjæresten min fra koronaen kom, til jeg var ferdig som student. Og vi var mye innendørs og fikset på huset, malte, bakte og den slags.

 

Her ser dere noe av baksten jeg stod for. Jeg raste ned i vekt i koronatiden. Hele seks kilo. Men det skal sies at jeg trente langt ifra så mye som jeg gjorde til vanlig. Så det var nok en del muskler som røyk med der.

 

 

Håper dere blir fristet – det ble i såfall jeg i skrivende stund.

 

 

 

På tross av at treningssentrene var stengt, fikk jeg utført noen få styrkeøkter hjemme. Men det var minimalt, skal sies. Jeg slet veldig med motivasjonen for å orke å trene hjemme. Ikke for at jeg ikke kan bli like sliten av det, men jeg liker å trene med tunge vekter. Så jeg tror det er derfor jeg kan oppleve hjemmetrening som et tiltak.

 

Her ser dere noen av øvelsene jeg utførte.

 

Mageøvelser.

 

 

Pushups med strikk.

 

 

 

Dagen etter økte jeg på med mer utfordrende øvelser som jeg utførte innendørs, samt tok noen utendørs som en avslutning på økten.

 

 

 

Øvelse nummer 1:
Ha strikket nederst ved anklene som anvist på bildet. Jeg utfører øvelsen ved at strikket er konstant i spenn, også beveger jeg med sidelengs med en liten knekk i knærne. Eksempelvis 10 steg til høyre, for så å ta 10 steg til venstre. 3 runder.

 

Innlegget jeg delte med dere inneholder tre ulike øvelser som kan utføres med strikk. Du kan se innlegget i sin helhet ved å trykke på denne linken.

 

 

Og her finner du innlegget som tar deg med på en treningsøkt der du kan velge om du vil benytte treningsutstyr eller ikke – innendørs eller utendørs.

 

 

 

 

 

 

 

I mellom skrivingen av min bachelor og lesing til tre eksamener, ble det å legge inn bud på vårt drømmehus. Jeg endte opp med å ta sats i en usikker tid, og kjøpe hus med kjæresten min – verdens beste samboer <3

 

 

 

 

Så kom 17.mai.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

F U L L F Ø R T  B A C H E L O R G R A D – M A R K E D S F Ø R I N G S L E D E L S E!

 

Det var mer eller mindre verdt å jobbe etter det målet om å være ferdig med bacheloren til i dag, fredag 29. mai, selv om fristen er først om fem dager, 3.juni. Det innebar riktig nok to dager med intersiv jobbing, fra klokken 09.30 til 21.15 i går, og i dag fra 08.30 til 17.30. Vi har unnet oss fri hver eneste helg, to uker nå og da med fri fra bachelor så vi kunne jobbe med andre fag. Ja, for jeg hadde tre eksamener utenom denne bacheloren også som fortjente litt oppmerksomhet og hard jobbing.

 

I det jeg forstod at det var snakk om noen få minutter til bacheloroppgaven skulle leveres, begynte tårene å presse på. Jeg var rett og slett utslitt. Helt ferdig. Ikke nok med dette eksamenskjøret, jeg har også flyttet og vasket ut en leilighet, ordnet med nye leietakere og det som hører med der. Samt vært i banken og ordnet papirer – ja, fordi jeg kjøpte jo også et hus for tre uker siden.

Så det har vært et kjør (mildt sagt) i hele 2020.

 

Men om jeg synes det er verdt alt strevet? Ja, det er det ingen tvil om.

 

 

Så kom jeg med en oppdatering, da det hadde skjedd ganske mye i livet mitt på relativt kort tid.

 

Jeg har avsluttet livet mitt i Trondheim (hjelpes, det hørtes dramatisk ut, men ja, jeg har flyttet fra byen).

Nå bor jeg veldig sentralt på Sistranda som er på Frøya, og her har jeg også kjøpt et utrolig stort hus på nesten 200kvm. Ikke nok med det, men jeg har også startet som frisør, der jeg har jobbet i snart en måned. Så her har det ikke skjedd rent lite. Jeg har vel mer eller mindre åpnet en ny dør og gått all in, vil jeg si.

 

 

Så delte jeg noen bilder av hagen min. Det blir en del hagearbeid med 1 mål med tomt. Alt fra blomsterbed, platting og veranda, til jordbærhage og plen.

 

 

 

 

 

 

 

Og nå er det et kombinert vaskerom og bad som står for tur, som vi skal pusse opp. Vi starter med rivingen allerede til uken vil jeg tro, så får vi proffe fagfolk til å utføre selve jobben. Vi har selv pusset opp halve huset, så det skal bli utrolig kjekt å få litt hjelp nå.

 

Håper dere har fått en fin start på året 2021 – det vil jeg si at jeg har fått. Jeg prøver å se noe positivt med det som skjer hver dag. Om det så er et fint vær, ringe noen jeg ikke kan møte fysisk, eller å spille spill med familien.

 

Hva gjør at du får en fin dag? Legg gjerne igjen en kommentar.

 

-Randi Annette-

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg