DEL 4 -2020

Reklame | Brazfit

Jeg gleder meg skikkelig til å dykke litt ned i siste del av fjoråret. Da skjedde det mye som for min del ble et vendepunkt.

Men først skal jeg ta dere tilbake til da vi rev en vegg mellom to soverom og lagde oss en walk in – garderobe.

 

Å rive ned for så å bygge opp er noe jeg og samboeren min har gjort mye av siden vi kjøpte oss hus, og endelig skulle vi gjøre noe for vår egen del, nemlig pusse opp soverommet vårt.

 

 

 

Jeg kom inn i en sort periode, ikke psykisk riktig nok, men svartmaling skulle vise seg å bli min “røde tråd” i huset etter veldig kort tid. Elsker svart, rett og slett. Og taket og vinduet i garderoben ble med det –svart!

 

 

 

 

Innlegget i sin helhet kan du se her.

 

 

Så var det halloween.

 

 

 

 

Jeg lagde glass med gele tidligere på dagen, så ble vi invitert bort på halloweenfest til mitt søskenbarn. Jeg skal innrømme at jeg ble litt småkvalm av å se på alle de rare fargene, men jeg spiste og smilte for barnas skyld som var i ekstase.

 

 

I denne perioden var jeg også inne i en spesiell prosess. Situasjonen var som følger:
jeg hadde kommet i kontakt med noen som så på min bakgrunn og erfaring som noe nyttig. Bare det i seg selv er jo veldig godt og fint. Etter å ha jobbet som frisør i over 14 år, tatt en bachelorgrad innen markedsføringsledelse, fikk jeg et tilbud jeg ikke kunne si nei til. Jeg byttet jobb og startet som trainee.

20 november ble for meg et vendepunkt. Noe som jeg i dag setter så uendelig mye pris på. Korona har satt en stopper for mye, men personlig har jeg vært heldig. Veldig heldig. Og jeg er så uendelig glad og ikke minst takknemlig. Det var på ingen måte noe selvfølge – tvert i mot.

 

 

Hold dere fast – så kom vi omsider til bursdagen min. 22 november, det er bare å merke seg datoen med en gang. Jeg  E L S K E R  bursdag. Det er liksom min dag og det gir en god følelse. En skikkelig god følelse.

 

Og min bedre halvdel skjemte meg som vanlig bort. Hjemmelagd fersk kake ble servert like etter en bedre frokost og fine gaver. Og kvelden før dro vi på Hotell Frøya, som er er fantastisk hotell som er verdt å besøke – bare for å nevne det, og der ble jeg overrasket med drink og musikk som tilsa at noen hadde bursdag.

Jeg skal innrømme at det var stas, men det var også en smule flaut – men hey, det var verdt å vise frem noen lett røde skinn for den oppmerksomheten.

 

 

Så delte jeg et innlegg om treningsmotivasjon med mere med dere. Selve innlegget finner du her.

 

 

 

 

Så ble treningssenteret, Maxtrim, som jeg bruker stengt. Da var det hjemmetrening i fokus. Og alkohol innså jeg at jeg bare må la vær å drikke. Jeg tåler det rett og slett ikke. Ikke noe jeg henger med leppa for, tvert i mot. Det er faktisk helt greit. Mer om det og hjemmetreningen jeg utførte kan dere lese her om dere vil.

 

 

Det ble et veldig rart år, og året 2021 har på mange måter sin sjarm det også, om jeg kan beskrive det på den måten. Håper og tror at det blir lysere og bedre fremover. Jeg har trua.

 

Har du?

 

 

-Ranid Annette-

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg