FRIDAY WORKOUT! GO HARD, WITH STRONGR!

Flere enn meg som er gira på en fredags morgen? Jeg kjenner det svir i øynene mine, linsene er tørre. Skikkelig sår. Men, med fokus på noe annet, som er langt mer hyggeligere, så blir det jo bra.
Dette er et sponset innlegg.
Jeg tar tatt fram min fine Strongr t-skjorte og den skal bli med meg på trening i dag. I dag er jeg i det lekne humøret, så jeg har lyst til å trene det som faller meg inn når jeg er på trening i dag. Prøve å tenke ut øvelser jeg ikke har gjort på en stund. Jeg foretrekker absolutt en plan før jeg trener at treningen blir mest mulig effektiv og at ting blir gjort, men i dag så har jeg det ikke så travelt og da går det fint å bruke litt ekstra tid på å tenke ut noen øvelser.

Jeg har funnet et genial måte å trene magen på som jeg begynte med forrige uke. Det er en øvelse jeg aldri ser når jeg trener, men den var genial. Jeg skal få tatt noen bilder som viser hvordan den gjøres, så skjønner dere hva jeg mener. Jeg ble skikkelig støl av den etter første gang, så den tok skikkelig. Det er lett å jukse så magen ikke jobber, så det gjelder å få inn en god teknikk.

For å se flere tips til trening du kan gjøre, klikk deg inn på linkene under

Treningstips 1

Treningstips 2

Treningstips 3

Treningstips 4

 

 Ikke glem at du kan følge meg på min egen facebookside der jeg legger ut mine blogginnlegg. Link her.

Og min instagram, @Randiae.

 

 

Ha en god dag, med eller uten trening.

 

#Strongr #BEstrongr #Teamstrongr #Sponset #Reklame #Trening #Fit #Fitness #Ferie #Tips #Motivasjon #Inspirasjon #Blogg #Treningsblogg #Helse 

 

 

-Randi Annette-

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg