Få oppskriften på sunne blåbærmuffins.

Jeg lot meg inspirere av denne sunne oppskriften i går kveld da jeg kom hjem ifra trening, der jeg også fikk en ny personlig rekord. Jeg jeg tøyer grensene utrolig mye til tider, men framgang gir motivasjon, det er det ingen tvil om. Jeg skal fortelle dere at jeg til tider må bare prøve og feile. Og jeg greide å feile skikkelig på denne oppskfiten jeg nå skal dele med dere. Kort sagt, så egnet den seg ikke til å ble stekt som lapper, som jeg først hadde tenkt. Jeg helte røre i stekepannen for å steke lapper, men jeg så raskt at det ikke kom til å fungere. Og jeg ville helst unngå å helle ut røra, fordi jeg var fast bestemt på en ting. Jeg skulle lage noe, men ble nå usikker på hva. Jeg begynte å rote i litt i skap og skuffer, og der skulle jeg få øye på en pakke med muffinsformer. Da var problemet løst.

 

Dette er et sponset innlegg.

Ingredienser

2 Egg

6 Strøkne skjeer med NOKA blåbærmilkshake pulver, (skjeen som følger med).

2 Dl ekstra lett melk (kan bruke den melken du ønsker)

1 Ts bakepulver

1 Ts vaniljesukker

2 Dl store havregryn (kan bruke lettkokte om ønskelig)

20 stk blåbær for å ha i røren

Ekstra blåbær som tilbehør, om ønskelig

 

Slik ser pakken ut. Den blandes med melk til vanlig og er en fin erstatter for et måltid .

 

 

 

Slik gjør du

Bland alle ingrediensene i en blender og mos det sammen. Hell i muffinsformer. Stekes på 200 grader i ca 20 minutter.
 

De fikke sin sjarm med det at de ikke fikk en fin rund form,  så jeg la masse blåbær på toppen. Det var digg å spise med hele blåbær, så sånn sett var det bra at de sank litt sammen. Det ble veldig godt.


 

 

Da ble det sunne blåbærmuffins og det ble skikkelig vellykket. Jeg fikk til seks muffins med denne oppskriften, men jeg vil heller si at du får 6-7 da noe av røra gikk vekk på to mislykkede lapper. Vaniljesukkeret er vel det verste i denne røra, men så allergisk er vi vel ikke. Uansett, du må gjerne ha i sukrin eller stevia.

 

Disse er nå spist opp, så jeg får bake igjen om ikke alt for lenge.

 

Instagram: @Randiae

Blogg: www.randiannette.blogg.no

Bloggside: https://www.facebook.com/randiannette.blogg.no/

 

#Noka #Nokadietten #Sponset #Sponsor #Blåbær #Oppskrift #Tips #Frokost #Lunsj #Mellommåltid #Reklame #Hverdag #Muffins #sunn #Blogg

-Randi Annette-

 

17 kommentarer

Siste innlegg